Услови коришћења

Приватност и закон

општи

Молимо вас да пажљиво прочитате ове Услове пре коришћења ове веб странице. Приступањем, прегледањем или коришћењем овог веб-сајта, потврђујете да сте прочитали, разумели и сагласни да будете обавезани овим Условима коришћења. Ако не прихватате ове Услове коришћења, немојте користити Веб локацију.

Одредбе и услови

Добродошли на хорнимилфцхат.цом!

Ови услови и одредбе наводе правила и прописе за коришћење веб странице Хорни МИЛФ Цхат, која се налази на хттпс://ввв.хорнимилфцхат.цом.

Приступањем овој веб страници претпостављамо да прихватате ове услове и одредбе. Немојте наставити да користите хорнимилфцхат.цом ако се не слажете да прихватите све одредбе и услове наведене на овој страници.

Следећа терминологија односи се на ове Услове и одредбе, Изјаву о приватности и Обавештење о одрицању одговорности и све уговоре: „Клијент“, „Ви“ и „Ваш“ односи се на вас, особу која се пријављује на ову веб страницу и у складу са условима и одредбама Компаније. „Компанија“, „Ми сами“, „Ми“, „Наши“ и „Ми“ односи се на нашу Компанију. „Странка“, „Странке“ или „Ми“ односи се и на Клијента и на нас саме. Сви услови се односе на понуду, прихватање и разматрање плаћања неопходних за спровођење процеса наше помоћи Клијенту на најприкладнији начин, изричито у сврху задовољења потреба Клијента у погледу пружања наведених услуга Компаније, у складу са и подлеже важећем закону Холандије. Свака употреба горње терминологије или других речи у једнини, множини, писању великих слова и / или он / она или они, узимају се као заменљиве и стога се односе на исту.

Cookies

Користимо употребу колачића. Приступањем хорнимилфцхат.цом, пристали сте да користите колачиће у складу са Политиком приватности Хорни МИЛФ Цхат-а.

Већина интерактивних веб локација користи колачиће да нам омогући да преузмемо детаље корисника за сваку посету. На нашој веб страници се користе колачићи како би се омогућила функционалност одређених области како би се људима који посјећују нашу веб страницу олакшали. Неки наши аффилиате / оглашивачки партнери такође могу користити колачиће.

Лиценца

Осим ако није другачије наведено, Хорни МИЛФ Цхат и/или његови даваоци лиценце поседују права интелектуалне својине за сав материјал на хорнимилфцхат.цом. Сва права интелектуалне својине су задржана. Овоме можете приступити са хорнимилфцхат.цом за своју личну употребу подложно ограничењима постављеним у овим условима и одредбама.

Ви не сме:

 • Поново објавите материјал са хорнимилфцхат.цом
 • Продајте, изнајмите или дајте подлиценцу материјал са хорнимилфцхат.цом
 • Репродуцирајте, дуплирајте или копирајте материјал са хорнимилфцхат.цом
 • Редистрибуирајте садржај са хорнимилфцхат.цом

Овај споразум ће почети на дан овог закона.

Делови ове веб странице пружају могућност корисницима да објављују и размењују мишљења и информације у одређеним областима веб странице. Хорни МИЛФ Цхат не филтрира, уређује, објављује или прегледа коментаре пре њиховог присуства на веб локацији. Коментари не одражавају ставове и мишљења Хорни МИЛФ Цхат-а, његових агената и/или повезаних лица. Коментари одражавају ставове и мишљења особе која поставља своје ставове и мишљења. У мери у којој је то дозвољено важећим законима, Хорни МИЛФ Цхат неће бити одговоран за коментаре нити за било какву одговорност, штету или трошкове проузроковане и/или претрпљене као резултат било каквог коришћења и/или објављивања и/или појављивања коментара на овој веб страници.

Хорни МИЛФ Цхат задржава право да прати све коментаре и да уклони све коментаре који се могу сматрати неприкладним, увредљивим или изазивају кршење ових Услова и одредби.

Ви гарантујете и изјављујете да:

 • Имате право да поставите коментаре на нашем сајту и имају све потребне дозволе и сагласности да то учине;
 • Коментари не преузимају никакво право интелектуалне својине, укључујући без ограничења ауторско право, патент или заштитни знак било које треће стране;
 • Коментари не садрже било каквог клевичног, клеветничког, увредљивог, непристојног или на неки други начин незаконитог материјала који представља инвазију на приватност
 • У Коментари неће користити да траже или промовишу пословне или прилагођене или садашње комерцијалне активности или незакониту активност.

Овим дајете Хорни МИЛФ Цхат неексклузивну лиценцу за коришћење, репродукцију, уређивање и овлашћивање других да користе, репродукују и уређују било који од ваших коментара у било ком облику, формату или медију.

Хипер нашем садржај

Следеће организације могу да се повежу на наш веб сајт без претходног писменог одобрења:

 • Владине агенције;
 • Претраживачи;
 • Новинске организације;
 • Дистрибутери дистрибутера на мрежи могу се повезати на нашу Веб локацију на исти начин као и хипервезу на Веб локације других компанија наведених у листи; и
 • Системски широко акредитирани бизниси осим тражења непрофитних организација, добротворних трговачких центара и добротворних група за прикупљање средстава које не смију повезивати на нашу веб страницу.

Ове организације могу да се повежу са нашом почетном страницом, публикацијама или другим информацијама на Веб сајту све док веза: (а) није ни на који начин варљива; (б) не лажно имплицира спонзорство, одобравање или одобравање повезујуће стране и њених производа и / или услуга; и (ц) уклапа се у контекст локације повезне стране.

Можемо да размотримо и одобримо друге захтеве за повезивање од следећих врста организација:

 • познати потрошачки и / или пословни извори информација;
 • сајтови дот.цом заједнице;
 • удружења или друге групе које представљају добротворне организације;
 • Онлине дирецтори дистрибутери;
 • интернет портали;
 • рачуноводствене, правне и консултантске фирме; и
 • образовне институције и струковна удружења.

Ми ћемо одобрити захтеве за повезивање од ових организација ако одлучимо да: (а) веза не би учинила да изгледамо неповољно према нама самима или нашим акредитованим предузећима; (б) организација нема негативну евиденцију код нас; (ц) корист за нас од видљивости хиперлинка надокнађује одсуство ћаскања напаљених МИЛФ; и (д) веза је у контексту општих информација о ресурсима.

Ове организације могу се повезати са нашом почетном страницом све док је веза: (а) ни на који начин варљива; (б) не лажно имплицира спонзорство, одобравање или одобравање повезујуће стране и њених производа или услуга; и (ц) уклапа се у контекст локације повезне стране.

Ако сте једна од организација наведених у ставу 2 изнад и заинтересовани сте за повезивање са нашом веб локацијом, морате нас обавестити слањем е-поште на Хорни МИЛФ Цхат. Молимо наведите своје име, назив ваше организације, контакт информације као и УРЛ вашег сајта, листу свих УРЛ адреса са којих намеравате да се повежете на нашу веб локацију и листу УРЛ адреса на нашој веб локацији на које желите да линк. Сачекајте 2-3 недеље за одговор.

Одобрене организације могу да се вежу на наш веб сајт на следећи начин:

 • Употребом наше корпоративне име; или
 • Коришћењем јединственог локалног извора повезаног са; или
 • Коришћењем било ког другог описа нашег Веб везе који је повезан са тим има смисла у контексту и формату садржаја на страници странице повезивања.

Неће бити дозвољено коришћење логотипа Хорни МИЛФ Цхат-а или других уметничких дела за повезивање без уговора о лиценцирању жига.

иФрамес

Без претходног одобрења и писмене дозволе, можда нећете креирати оквире око наших Веб страница које на било који начин мијењају визуелну презентацију или изглед нашег Веба.

Одговорност за садржај

Нећемо бити одговорни за било који садржај који се појављује на Вашој веб страници. Слажете се да ћете нас штитити и бранити од свих потраживања која се повећавају на Вашој веб страници. Ниједан линк (е) не би требало да се појављује на било ком веб сајту који се може тумачити као клеветнички, опсцени или криминални, или који крши, иначе крши или заговара кршење или друго кршење права трећих лица.

Ваша приватност

Молимо прочитајте Политику приватности

Задржавање права

Задржавамо право да захтевамо да уклоните све линкове или било коју конкретну везу са нашим Вебсајтом. Одобравате да одмах уклоните све линкове на нашу Веб локацију. Такође задржавамо право да усвојимо ове услове и услове и повезујемо политику у било које време. Стално се повезујете са нашим Вебсајтом, слажете се да будете везани за и слиједите ове услове везивања.

Уклањање веза са нашег сајта

Ако пронађете било какав линк на нашој Интернет страници који је из било ког разлога увредљив, слободни сте да нас контактирате и информишете у било ком тренутку. Размотрићемо захтеве за уклањање веза, али ми нисмо дужни да или директно одговоримо на вас.

Не загарантујемо да су информације на овој веб страници тачне, не гарантујемо његову потпуност или тачност; нити обећавамо да ће веб сајт бити доступан или да се материјал на веб-сајту ажурира.

Одрицање од одговорности

У највећој мјери дозвољеној важећим законом, искључујемо све представке, гаранције и услове који се односе на нашу веб страницу и кориштење ове веб странице. Ништа у овом одрицању неће:

 • ограничити или искључити нашу или вашу одговорност за смрт или личне повреде;
 • ограничити или искључити нашем или своју одговорност за преваре или преваре и лажно представљање;
 • ограничи било који од наших или ваших обавеза на било који начин који није дозвољено према важећем закону; или
 • искључује било који од наших или ваших обавеза које не могу бити искључене према важећем закону.

Ограничења и забране одговорности утврђене у овом одељку и на другим местима у овом одрицању од одговорности: (а) подлежу претходном ставу; и (б) управљају свим обавезама које произилазе из одбитка, укључујући обавезе које произилазе из уговора, у кривичним делима и због кршења законских обавеза.

Све док се вебсајт и информације и услуге на сајту не пружају бесплатно, нећемо бити одговорни за било какав губитак или штету било које природе.


Ове веб камере су раније биле на мрежи