Застита приватности

Политика приватности за Хорни МИЛФ Цхат

На хорнимилфцхат.цом, доступном са хттпс://ввв.хорнимилфцхат.цом, један од наших главних приоритета је приватност наших посетилаца. Овај документ о политици приватности садржи врсте информација које прикупља и снима хорнимилфцхат.цом и како их користимо.

Ако имате додатна питања или вам је потребно више информација о нашим Правилима о приватности, не оклевајте да нас контактирате.

Ова Политика приватности се односи само на наше онлајн активности и важи за посетиоце наше веб странице у вези са информацијама које деле и/или прикупљају на хорнимилфцхат.цом. Ова политика се не примењује на информације прикупљене ван мреже или путем других канала осим ове веб странице.

Сагласност

Користећи нашу веб страницу, пристајете на нашу Политику приватности и слажете се са њеним условима.

Информације које прикупљамо

Лични подаци од којих се тражи да им дате и разлози зашто се од вас тражи да вам то саопштите, постаће вам јасни у тренутку када од вас тражимо да дате своје личне податке.

Ако нас директно контактирате, можда ћемо добити додатне информације о вама, као што су ваше име, адреса е-поште, телефонски број, садржај поруке и / или прилози које нам можете послати и све друге информације које одлучите да дате.

Када се региструјете за налог, можемо тражити ваше контакт податке, укључујући ставке као што су име, име компаније, адреса, адреса е-поште и телефонски број.

Како користимо ваше податке

Информације које прикупљамо користимо на различите начине, укључујући за:

  • Обезбедите, радите и одржавајте нашу веб страницу
  • Побољшајте, персонализујте и проширите нашу веб локацију
  • Разумети и анализирати како користите нашу веб локацију
  • Развој нових производа, услуга, функција и функционалности
  • Комуницирајте с вама, било директно или преко неког од наших партнера, укључујући корисничку службу, како бисмо вам пружили ажурирања и друге информације које се односе на веб локацију и у маркетиншке и промотивне сврхе
  • Пошаљите вам е-пошту
  • Пронађите и спречите превару

Лог Филес

хорнимилфцхат.цом прати стандардну процедуру коришћења датотека евиденције. Ове датотеке евидентирају посетиоце када посете веб локације. Све хостинг компаније то раде и део аналитике хостинг услуга. Информације које прикупљају датотеке евиденције укључују адресе интернет протокола (ИП), тип претраживача, Интернет провајдера (ИСП), датум и временску ознаку, странице за упућивање/излаз и евентуално број кликова. Они нису повезани ни са каквим информацијама које се могу лично идентификовати. Сврха информација је анализа трендова, администрирање сајта, праћење кретања корисника на веб страници и прикупљање демографских информација.

Cookies и Веб беацонс

Као и свака друга веб локација, хорнимилфцхат.цом користи 'колачиће'. Ови колачићи се користе за чување информација укључујући преференције посетилаца и странице на веб локацији којима је посетилац приступио или посетио. Информације се користе за оптимизацију корисничког искуства прилагођавањем садржаја наше веб странице на основу типа претраживача посетилаца и/или других информација.

Наши партнери Адвертисинг

Неки од оглашивача на нашем сајту могу да користе колачиће и веб знакове. Наши партнери за оглашавање су наведени испод. Сваки од наших партнера за оглашавање има своју Политику приватности за своја правила о корисничким подацима. Ради лакшег приступа, ми смо хипервезовани на њихове Политике приватности у наставку.

Правила о приватности за оглашавачке партнере

Можете погледати ову листу да бисте пронашли Политику приватности за сваког од рекламних партнера хорнимилфцхат.цом.

Огласни сервери или огласне мреже трећих страна користе технологије попут колачића, ЈаваСцрипт-а или веб-светионика који се користе у њиховим одговарајућим огласима и везама које се појављују на хорнимилфцхат.цом, а које се шаљу директно у претраживач корисника. Они аутоматски добијају вашу ИП адресу када се то догоди. Ове технологије се користе за мерење ефикасности њихових рекламних кампања и/или за персонализацију рекламног садржаја који видите на веб локацијама које посећујете.

Имајте на уму да хорнимилфцхат.цом нема приступ нити контролу над овим колачићима које користе оглашивачи трећих страна.

Треће стране политика приватности

Политика приватности хорнимилфцхат.цом се не примењује на друге оглашиваче или веб локације. Стога вам саветујемо да консултујете одговарајућу политику приватности ових независних сервера огласа за детаљније информације. Може укључивати њихове праксе и упутства о томе како да одустану од одређених опција.

Можете да онемогућите колачиће помоћу појединачних опција прегледача. Да бисте знали детаљније информације о управљању колачићима помоћу одређених веб прегледача, оне се могу наћи на одговарајућим веб локацијама прегледача.

Права о приватности ЦЦПА (не продајте моје личне податке)

Према ЦЦПА, између осталих права, калифорнијски потрошачи имају право на:

Захтевајте да предузеће које прикупља личне податке потрошача открије категорије и одређене делове личних података које је предузеће прикупило о потрошачима.

Затражите да предузеће избрише све личне податке о потрошачу које је предузеће прикупило.

Захтевајте да предузеће које продаје личне податке потрошача не продаје личне податке потрошача.

Ако поднесете захтев, имамо вам месец дана да вам одговоримо. Ако желите да искористите било које од ових права, контактирајте нас.

Права на заштиту података ГДПР

Желели бисмо да се уверимо да сте у потпуности свесни свих својих права на заштиту података. Сваки корисник има право на следеће:

Право на приступ - Имате право да тражите копије ваших личних података. За ову услугу можемо да вам наплатимо малу накнаду.

Право на исправку - Имате право да тражите да исправимо било које податке за које сматрате да су нетачни. Такође имате право да тражите да испунимо информације за које сматрате да су непотпуне.

Право на брисање - Имате право да захтевате да обришемо ваше личне податке, под одређеним условима.

Право на ограничавање обраде - Имате право да тражите под одређеним условима ограничавање обраде ваших личних података.

Право на приговор на обраду - Имате право приговора на нашу обраду ваших личних података, под одређеним условима.

Право на преносивост података - Имате право да тражите да податке које смо прикупили пренесемо другој организацији или директно вама, под одређеним условима.

Ако поднесете захтев, имамо вам месец дана да вам одговоримо. Ако желите да искористите било које од ових права, контактирајте нас.

Информације за децу

Други део нашег приоритета је додавање заштите деци док користите интернет. Охрабрујемо родитеље и старатеље да посматрају, учествују и / или надгледају и воде своје активности на интернету.

хорнимилфцхат.цом свесно не прикупља никакве личне податке од деце млађе од 13 година. Ако мислите да је ваше дете дало ову врсту информација на нашој веб страници, снажно вас охрабрујемо да нас одмах контактирате и ми ћемо учинити све што можемо да одмах уклонити такве информације из наше евиденције.


Ове веб камере су раније биле на мрежи